Az RMDSZ Csíki Területi Szervezetének Állandó Tanácsa (TÁT) a 2020. április 9-én tartott online ülésén arról döntött, hogy a jelenlegi rendkívüli állapot idején is szükséges a Területi Küldöttek Tanácsának (TKT) soros ülését megtartani, annak érdekében, hogy a térség polgármesterei, alpolgármesterei illetve a testület tagjai a Covid-19 koronavírus-járvány által kialakult rendkívüli politikai helyzetről megfelelően tájékozódjanak, illetve a járvány alakulásától függően tervezzék meg az elkövetkező időszakot.

Mindezek mellett elengedhetetlen a járvánnyal kapcsolatosan felmerülő kérdések megvitatása, a hiteles információközlés, illetve a kapcsolattartás a szervezet tevékenységében aktívan résztvevő személyekkel.

Bár a személyes találkozás sajnos nem helyettesíthető, az online konferencia lehetőségeit kihasználva törekednünk kell arra, hogy a lehető legközvetlenebb és leghitelesebb formában tájékoztassuk a területi szervezet döntéshozó testületeinek tagjait. – nyilatkozta Borboly Csaba, területi elnök.

Választasok 2019

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét