Csíkszeredába érkezik Mága Zoltán hegedűművész, a Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztjével kitüntetett, Prima Primissima díjas magyar zenész, aki jótékonysági akciója keretében tart koncertet. Az esemény társszervezője az RMDSZ Csíki Területi Nőszervezete.

A 100 Templomi Jótékonysági Koncert elnevezésű egyedülálló kezdeményezésével a hegedűművész célja az, hogy az összefogás jegyében a koncertsorozattal és a köré felépített programmal segítséget nyújtson hátrányos helyzetű és bajba jutott embertársainak hazájában és a határokon túl egyaránt.

A Csíkszeredai koncertre március 20-án, kedden este 19 órától kerül sor a Szent Ágoston templomban, ahová a szervezők szeretettel várnak mindenkit, aki rajong a zenéért és szívesen segítene adományával egy fontos ügy érdekében. A koncert bevételét ugyanis a csíkszeredai Áradat Egyesület lelkisegély-szolgálatára fordítják.

Támogatói jegyeket az RMDSZ Csíki Területi Szervezetének székházában (Mihai Eminescu utca, 2/A szám), valamint a Petőfi utca 8 szám alatti RMDSZ irodában lehet igényelni, hétköznapokon 8 és 16 óra között, továbbá a koncert helyszínén is lehet adományozni az ott kihelyezett urnába.

Csíkszereda, 2018. március 16.

Választasok 2019

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét