A közösségért tenni akaró hölgyek gyűltek össze péntek délután Csíkszentkirályon, azzal a céllal, hogy elindíthassák a helyi nőszervezet tevékenységét, együtt dolgozva, programjaik által színesíthessék a település életét.
A jelenlévő hölgyek egyetértettek abban, hogy a járványhelyzet következtében még nagyobb igény van arra, hogy időt szánjanak magukra, összegyűljenek, kézműves foglalkozásokon vegyenek részt, vagy egyszerűen egy meleg tea mellett beszélgessenek, érezzék, hogy egy csoporthoz tartoznak. Egy olyan csoporthoz, ahol bátran megoszthatják véleményüket, ötleteikkel kezdeményezhetik olyan események szervezését, amelyek a helyi nőket és ezáltal a közösséget erősítik.
 A találkozón a résztvevő hölgyek megválasztották az RMDSZ Csíkszentkirályi Nőszervezetének vezetőségét: az elnöki tisztséget Benedek Éva tölti be, akinek munkáját Nagy Ágnes és Urszuly Orsolya alelnökök segítik.
Az eseményt megtisztelte jelenlétével Borboly Csaba területi elnök, Becze István ügyvezető elnök, Ernő Szekely polgármester és Papp Márton plébános, akik a támogatásukról biztosították a hölgyeket.
Csíkszereda, 2022. február 14.
Választasok 2019