Két év kihagyás után idén ismét ellátogat Dr. Domján Mihály pszichológus, családterapeuta Csíkszeredába az RMDSZ Csíki Területi Nőszervezete és az RMDSZ Csíkszeredai Városi Nőszervezete meghívására

Lelkihatárok, határsértések című előadását 2022. június 23-án, 18 órai kezdettel hallgathatják meg az érdeklődők Hargita Megye Tanáncsának Amfiteátrum termében.

Az előadás többek között az alábbi kérdésekre ad választ: Miért érdemes a családon belül őszintén felvállalni magamat, teremtek-e lehetőséget arra, hogy a másik kibeszélhesse magát, figyelek-e arra, hogy egy kapcsolaton belül az adok és a kapok nagyjából egyensúlyban lehessen, az igazság számít nekem vagy az együttműködés, tudok-e engedni a másiknak, hogyan lehet a szüleink felé a határt tisztelettel meghúzni?

Dr. Domján Mihály már 2014 óta visszatérő meghívottja a Csíki Területi Nőszervezet különböző tematikájú rendezvényeinek, előadásainak. Nagy örömünkre szolgál, hogy idén is hasznos témákban kaphatunk eligazítást a neves szakembertől! Minden érdeklődőt várunk szeretettel! A belépés díjtalan!

 

Csíkszereda, 2022. június 21.

Választasok 2019