Csíkszeredába érkezik Mága Zoltán hegedűművész, a Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztjével kitüntetett, Prima Primissima díjas magyar zenész, aki jótékonysági akciója keretében tart koncertet. Az esemény társszervezője a Communitas Alapítvány.

A 100 Templomi Jótékonysági Koncert elnevezésű egyedülálló kezdeményezésével a hegedűművész célja az, hogy az összefogás jegyében a koncertsorozattal és a köré felépített programmal segítséget nyújtson hátrányos helyzetű és bajba jutott embertársainak hazájában és a határokon túl egyaránt.

A Csíkszeredai koncertre november 6-án, szerdán délután 16.30 órától kerül sor a református templomban (https://bit.ly/2Pr8H7Y), ahová a szervezők szeretettel várnak mindenkit, aki rajong a zenéért és szívesen segítene adományával egy fontos ügy érdekében. A művész a koncert teljes bevételét ugyanis a Hargita megyei Mozgássérültek Szervezetének adományozza, az új mozgássérült játszótér megvalósításához.

Támogatói szelvényeket az RMDSZ Csíki Területi Szervezetének székházában (Mihai Eminescu utca, 2/A szám), valamint a Petőfi utca 8 szám alatti RMDSZ irodában lehet igényelni, hétköznapokon 8 és 16 óra között, továbbá a koncert helyszínén is lehet adományozni az ott kihelyezett urnába.

Csíkszereda, 2019. október 30.

Választasok 2019

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét